hits

Yet another day in Tønsberg...

Jess folkens! Da var fredagen over! Gleder meg sjuklara (et annet ord for sykt) til helga! Blir knall! På lørdagen er det Celeb og bursdag til Aleksander, og på søndag farer vi til rauland for å ta fete bilder! Blir knall!

I dag forsov jeg meg.. første gang i hele skoleåret.. trengte litt ekstra søvn, så jeg snooza i en time eller no til sammen! Men men, kom ikke mer enn 20min for seint.. så det gikk bra:) På skolen i dag har det ikke skjedd stort.. Har oppdatert hjemmesida enda litt mer med en festlig polaroidsak på førstesida. Sjekk den ut HER (www.vegardgiskehaug.com). Blei fornøyd med den:)

Bortsett fra det så har vi hatt endel photoshop undervisning i dag. En del repetisjon og litt nytt og nyttig! Morosann.. har også laga hjemmeside til Gerd Sunniva som hun skal legge ut snart.. tror jeg..

Dagens bilder er meget spess! Tjo og hei! Legger ut et par fra Bjørn Haugs fantastiske samling rare saker som vi har tatt bilder av! Meget spess! Legger også ut et gammelt fint bilde av Malin som jeg hadde glemt og snubet over i dag!

Enjoy..
We blogz,
Vegard

mg9150mg91242dsc6954
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar