hits

Påskeoppdatering

Da var påska over og jeg sitter atter en gang på skolen foran macen en mandagskveld. Det har vært deilig med ferie, selv om jeg har jobba stort sett hele tida.

Turen til Rauland som jeg skreiv om i forrige post, blei ikke akkurat som forventet, men vi hadde det utrolig kult allikevell! Her kommer hele historien:

Onsdag kveld, med 2 stappfulle biler fulle av snowboard og fotoutstyr kjører vi fra Porsgrunn oppover mot Rauland og vår destnasjon, Vierli. Vi kommer frem til det store fine huset vi skal sove i litt før midnatt og finner fort ut at det slettes ikke er et hus, men en liten hytte. Dette gjør ingenting selvfølgelig, blir sikkert koselig, og med smil om munnen banker vi på døra. Over ringeklokka har noen tatt seg bryet med å skrive "Virker ikke".

Smilene forsvinner fort når vi kommer inn i stua og ser Øystein (han het ikke Øystein, men vi kaller'n det). Han er tydelig full, og på bordet står en haug med tomme ølflasker. Rommet er røykfullt og på veggen henger en drage som han har fått av legen sin, forteller han. Øystein er eks-narkoman og nå er han alkoholiker. På rommet hans finner vi gammelt spy og sneiper. Han forlater oss for å bo hos noen bekjente mens vi leier hytta hans, og det siste han sier med typisk hes narkis-stemme er: alt detta er deres gutter, bare ikke rør dragen, ikke kikk i skuffene og ikke rør miniatyr-reinsdyr-samlinga! OK sier vi, og gjør alt han sa vi ikke skulle etter han har gått. Huset er skittent, men vi koser oss og lager grandis til middag og kvelds hver dag. Vi tør ikke bruke noe annet en ovnen, der er det så varmt at det sikkert ikke er bakterier og skit.

Resten av turen går ikke akkurat på skinner. Vi får dårlig vær både torsdag og fredag, og da snakker vi skikkelig dårlig vær! snø og snø og mere snø, vind opptil 15m/s og dritforhold for både snowboard og foto. Men når natta kommer begynner moroa, og vi tar masse bilder både natt til torsdag, fredag og lørdag. Et par av bildene er nå sendt til snowboardblader, så får vi se om de liker de! På lørdag har vi hellet med oss, sola skinner og ikke en sky er å se. Men da er både Robin og Espen skadet, og det er bare Aleksander med brekt arm igjen. Gærningen lar ikke armen stoppe seg og vi lager tidenes kuleste roadgap (hopp over vei). Han blir dratt av snøscooter i 90km/t mot hoppet, og hopper ca. 15 m over veien og 30 meter langt. Lander han?? jada, han drar en perfekt 360 indy nosebone hvis ikke jeg tar feil, og lander den.. Syke greier.. Etter denne oppturen sier vi oss fornøyde og drar hjemover.

Litt at en tur kan man si! Mye frysing, mye bilder, mye skuffelser og oppturer, mye skader, mye grandis, og utrolig mye moro!!!

Her er et par bilder fra turen: De snowboardbildene som blei kulest kan jeg ikke legge ut enda fordi de er sendt til blader, men de kommer etterhvert..

veg8309veg8202veg8108veg8517veg8462veg8447veg8413veg8406veg8396veg8390veg8314veg8306veg8259veg8212

that's all folks, vi blogges..
Stikkord:

4 kommentarer

ChristinewendelBLOGG

25.03.2008 kl.08:49

Kongepåske da! Dere var vel liiiiiiitt frista til å ta på dragen vel... ???? Hva med miniatyr-reinsdyrsamlinga?? Ha ha.. en liten suvenir i lomme på vei hjem????

Maetsr

25.03.2008 kl.09:47

Nice update Vegard, hørte rykter om noen latterlig fete sessions, kjipt med skader på Rob Luv og Eskjævestad, men dritt skjer, desverre. Keep up the good work!

Hanna og Reinsdyret

27.03.2008 kl.10:03

SÅ bra at jeg fikk detaljert av hva slags syke stuff aleks gjorde på fjellet ! Haha.. Han ville nemlig ikke si noe ;)

Kristina

01.04.2008 kl.09:20

WOW!! Litt av en ferie!! Ble mektig imponert over at dere skjerpet nysgjerrigheten, jeg hadde ikke klart det for å si det sånn;) Foresten har en liten kortfilm som jeg gjerne skulle hatt deg med.. Det er en del replikkveksling, men jeg tror nok at du kan klare det:)

Skriv en ny kommentar