hits

Bildeoppdatering: fashionshots og kjæresteportretter

Da har det blitt tirsdag 10.juni, og det er 1 dag igjen av året på Idefagskolen. Det har vært et utrolig lærerikt og morsomt år, med masse å gjøre, og litt mye stress til tider. Jeg har lært utrolig mye om fotografering, mennesker, lys, bilderedigering og komposisjon, og en god del om typografi og generelt design. Jeg håper og tror at bildene mine har blitt bedre siden jeg startet, og føler at jeg nå er på et godt nivå. 

Til høsten bærer det avsted til Oslo, og da har jeg lyst til å utvikle meg enda mer innenfor lyssetting, komposisjon og typografi. Jeg gleder meg utrolig mye til å se hva som skjer fremover, og foråhåpentligvis har jeg en fast jobb innen foto til høsten. Vi få se... Leilighet har jeg ikke enda, men det ordner seg nok. 

Dette blir den aller siste bloggoppdateringen min mens jeg går her på Idefagskolen, så derfor må jeg skryte litt ekstra av skolen i denne bloggen. Det er en utrolig bra skole, og lærerne har mye kompetanse på alle aktuelle områder. Dersom man er lærevillig og selvdisiplinert, er det 100% sikkert at du får utrolig mye ut av et år her!

Nok prat, her kommer et par bilder fra en fotosession med Camilla og Christer:

Til slutt kommer et par bilder fra en moteserie ute i skogen. Kjetil Simonsen (www.pixelphoto.no) og jeg bar massevis av lysutstyr og klær og ned i skogen og hadde fått oss  et par flinke jenter som modeller. Bildene blei noe ut av det vanlige, og vi blei begge fornøyde!Det var det...
Vi blogges i løpet av sommern, blir nok mye foto da også:)
-Vegard

3 kommentarer

Joakim

11.06.2008 kl.00:58

Flotte bilder, og et søtt kjæreste par.

ChristineWendelBlogg

11.06.2008 kl.10:54

Du har skills Vegard og det er ingen tvil i mitt hjerte at du kommer til å klare deg kjempebra som fotograf. Nå er jeg sentimental. Kommer til å savne å ha en storebror på min venstre side når jeg redigerer bilder! Lykke til videre! :)

Hanne

12.06.2008 kl.16:27

Veldig fine bilder, Vegard=DSåklart du har blitt bedre i løpet av året, med de lærerne så må enhver tulling bli flink hvis man gidder=) Du var jo flink fra før, og nå er du enda enda bedre!Kommer til å savne å stikke innom dere og være finte-foto-elev! Vi tar kontakt hvis vi trenger fler matbilder forresten!Kommer sikkert til å sees i løpet av sommeren og neste år, besøker dere i oslo vetu!Ha en fin sommer og lykke til videre!

Skriv en ny kommentar