hits

ENDELIG NOE Å BLOGG OM! (DHL REKLAMEBILDE)

Hei og god sommer alle sammen. Det har vært lite aktivitet her på bloggen en god stund nå fordi jeg ikke har hatt noe særlig å blogge om. (Har emlig en regel som går slik: ingen blogg uten bilder!) Men nå har jeg tatt litt bilder, bl.a. i bryllupet til Trine fra fotoklassen på Idegfagskolen, så de kommer også etterhvert. 

I denne bloggen kommer det kun et bilde som jeg syns blei ganske tøft. Som mange veit digger jeg å lage reklamer, og her kommer et lite forsøk på en dhl reklame! 

veg9481

FOR STOR VERSJON KLIKK PÅ DENNE:
 veg9481

Hva syns dere? hot or not? 

Ellers er alt bra, er forkjøla som bare det og jobber masse! Til søndag drar jeg til Risøya for å være på Skjærgårdsfestivalen i en uke, så det blir heeelt topp! (sjekk for øvrig www.skjærgårds.no).

Ha en fortsatt fin sommer, 
-Vegard
Stikkord:

4 kommentarer

Henke

26.06.2008 kl.02:17

HOT vegardkos deg på music and mission og ta en tur til Risør senere så skal vi sitte i jacuzzien og snakke om gamledager over noen shots med sambucca "LIVIN THE LIFE (in box)hugs not drugs

Geir

26.06.2008 kl.09:33

Regner med at du ikke blogger bare for deg selv og dine venner, men at du tar imot kommentarer fra "resten av verden". Vet ikke hvordan jeg kom over bloggen din, men den ligger på RSS-feeden min, så hyggelig å se et innlegg fra deg.Det jeg skulle si: Hvorfor ikke sende ideen til DHL. Dette var ekstremt stilig!

Marius Rundereim

26.06.2008 kl.14:19

God sommar, Vegard! :) Blei tøff de reklamebilde der, men syns transportbilen blei for pinglete, hadde sett den når vi er nærme plakaten, men ikkje når den er på lang avstand.

Danna

26.06.2008 kl.20:40

Tøff reklame Vegard, alle vet jo at DHL er gule, og alle ser den gule lastebilen på brua der :pPoenget er der! Wallpaper :)

Skriv en ny kommentar