hits

NYTT DESIGN PÅ VEGARDGISKEHAUG.COM!!!

Jepp, da var det på tide å skifte design på websiden min (vegardgiskehaug.com)! Ikke at jeg er webdesigner, men jeg gjør så godt jeg kan :)

Nå har jeg hatt samme design i en liten stund så da var det på tide ;).. Det forrige designet var også så og si likt som Kjetils (pixelphoto.no)! 

Så nå slepper Simonsen å være sur på meg lenger fordi jeg stjal designet hans.... Mye bra bilder på sida hans forresten, sjekk den ut!

Ellers har det vært et par bryllupsfotograferinger siden sist, og her kommer et bilde for å få i gang fotosmaksløkene litt. (hvis det er noe som heter det..) 

veg3816 20x30

Flere bryllupsbilder kommer ganske straks!!!

Hva synes dere om det nye designet forresten? Noen tips til forbedringer?

-Vegard
Stikkord:

5 kommentarer

Frederico Vincenzo

15.07.2008 kl.21:51

Ja, dette var på tide.. Du har iallefall ikke skiftet designet 15 ganger i år :3Kult design, ble ganske bra.. Om ikke like uttrykksfult som det andre designet. Dette designet er mer klassisk/tidløst, og virker litt mer modent (kanskje litt mer kjedelig?)

Marius Rundereim

17.07.2008 kl.21:28

Sant, men har tatt litt layback sommarferie no, men kjem til å blogge hot stuff før om ei veke :) Men likte det nye layouten din for nettsida di, har presis samme fargevalg på den kommande nettsida mi óg (etter det 8.utkastet). Fotografi sider har en typisk monokron-fargetema. black/white/grey..

Grazyna

17.07.2008 kl.23:29

Angående det du skrev hos meg så takk for det:-) Stiller den nye jobben din opp til forventningene? Synes det nye designet på hjemmesiden din er MYE bedre. Hvis du vil ha litt konstruktiv kritikk så er scrolling noe en kan prøve å unngå. Sikkert mange som ikke tenker over det, men det er et tips jeg har fått med meg pga mediedesign. Kult du har fått på plass linkene. Husker du hadde det på den første varianten av hjemmesiden din.

Vegard

18.07.2008 kl.14:46

Hei, jeg har ikke begynt i den nye jobben enda. Begynner i august, så det blir utrolig spennende å se hvordan det går:) Takk for tips til websida!

Espen HK

20.11.2008 kl.00:01

Synes forsåvidt det var stilig, ganske klassisk og enkelt liksom..No vet eg forsåvidt ikkje kordan det forrige designet var, så eg har ikkje så mye å sammenligne med, men likte det eg ;)men skulle det ikkje la seg gjøre å slenge opp en nyhetsfeed fra bloggen din uten å måtte ta i bruk tredjepart? skulle tro det var ganske enkel kode..ps: har du vurdert å designe + kode design til selve bloggen din her? skal kunne la seg gjøre å lage eget design fra scratch i PS eller whatever du bruker, slice, kode m/HTML og CSS og så plotte inn i malene på designet ditt, både på stilsett og maler. Då skulle du optimalt sett kunne bruke blogg.no uten å være bundet til det ganske begrensede design-oppsettet, men samtidig kunne bruke tekdt-editoren til å lage poster, og automatisk få oppdatert poster til katergoriene sine, med riktig dato og i arkivet.Eg holder på med akkurat det no, har laget et ganske simpelt design som eg skal prøve å kode til. Pga litt tiltaksløshet akkurat no så har eg ikkje blitt ferdig enno (skal fikse alt lokalt og teste etc. før det kommer opp på bloggen min), men holder for øyeblikket på og ordner til design pluss koding for enkeltinnleggssidene, og då spess den delen som går på kommentarene.pss: hvilke kodespråk e det du kan/bruker?

Skriv en ny kommentar