hits

Ny by, nytt hus, ny jobb! (+ flere kjærstebilder!)

veg4645

Heisann folkens, da var det jammen lenge siden sist, nå er jo sommern så godt som over, skolen er i ganag for de fleste, og mye har skjedd siden sist. 

Men før jeg skriver noe mer, her er et par bilder til av Tine og Anders som jeg lovte dere:
veg4645veg4828veg4773veg4675veg4870veg4794
Kom gjerne med ris/ros!


Sist uke var jeg for eksempel i praha, noe som var utrolig moro! Jeg var leder for en gruppe ungdommer fra Porsgrunn  som var der på YMCA Europe festival. Kort sagt var det mye konserter, bussing, bra folk, synging, dansing, jamming, latter og disco. Praha er en fantastisk by, og festivalen var knall. 

Siden sist har jeg også flyttet til Oslo, nærmere bestemt til Tåsen. Rett ved Tåsen t-bane stasjon og Tåsen senteret, veldig lett å finne frem, så det er bare å komme på besøk. Der bor jeg i et sånn passe stort hus, foreløpig aleine, men Stian Valebjørg flytter straks inn så da blir vi 2. Det er plass til 2 til så bare si fra om du trenger plass å bo, så skal vi vurdere om du har nok skills ;)

i dag var det 2. dagen på min nye jobb i Konsis Grafisk AS, et firma som holder til på Økern. Veien til jobb er utrolig digg, gå 30 sek til bussholdeplassen, ta bussen i 15 min, gå 3 min til Konsis :) Yeah! Det er det jeg kaller flaks!

I Konsis gjør vi utrolig mye, det er et reklamebyrå med fotostudio og stort trykkeri i ett. Jeg har blitt ansatt som fotograf og er den eneste fotografen der. Jeg er ansvarlig for alt som har med foto å gjøre, planlegging sammen med designere, utføre jobben, og etterbehandling. Når det til tider er stille på fotoavdelingen, jobber jeg med grafisk design, web-løsninger o.l. 

De 2 første dagene har vært lærerike og morsomme. Det er et utrolig godt mijø på jobben, og mye moro å holde på med. Nå har jeg akkurat klipt så mye grass at jeg har fått blemmer , og nå skal jeg på butikken og kjøpe melk, is og skojern ;) Ha en fortsatt fin kveld.. 

Vi blogges, 
Vegard
Stikkord:

4 kommentarer

Ingvild

16.08.2008 kl.14:36

Det høres ut som en drømmejobb :)Utrolig fine bilder!

Anine

18.08.2008 kl.18:03

Dette kan du, Vegard.

Hanne

21.08.2008 kl.23:31

Kjempekoselige bilder=) Skikkelig bra stemning i dem!Hjelper melk og is mot blemmer? :P

Marlene

22.08.2008 kl.23:59

Utrolig vakre bilder!

Skriv en ny kommentar