hits

En rolig søndag på Tåsen.

veg9474styrmann espen

FOTOFOTOFOTO:
Dagens fotooppdatering er et par gamle bilder jeg fant liggende dypt inne i noen mapper på macen. Et kult bilde av Espen som styrer yachten sin fra i sommer (når kommer du innover espen?), et gjensyn med bohemen Ray, et hiphopbilde fra en session for noen uker siden, 2 portretter av Marielle, og et lite naturfoto innslag fra i sommer.

veg5535veg9474styrmann espenhiphopthehoppityhopmarielletrigger0027 2marielletrigger0013veg3583


Dagen i dag:
I dag har det vært flott høstvær her på Tåsen Hills. Våkna opp i 11-tida og lagde omelett og så en film med Stian mens Marie satt og leste eventyr i godstolen til Rob som dessverre ikke er hjemme om dagen, vi savner deg kompis!. Etterpå var det på tide med litt trim, så vi tok på oss det nærmeste vi hadde jogge-outfits, og tok banen opp til Sognsvann. Der var det som vanlig stappfullt med folk, så det ble en slags slalom-joggetur, men digg var det å få trena litt.. Etter en kjapp runde rundt vannet, hoppa Marie og Stian uti vannet! Gale folk, sikkert ikke mer enn 7-8 grader, men de var under med hele seg. Så tok vi banen tilbake til Tåsen Hills og Marie lagde litt te til oss, og jeg ommøblerte rommet. Macen sto slik at skjermen står i sola mye av dagen, og det kan ikke være bra! Noen som vet om det er bra? Uansett, nå står den fint til i den andre delen av rommet. Blei knallbra.. Pizza har vi også spist i dag, fra Peppes. Både Stian og jeg er av den typen mennesker som ALLTID glemmer å handle inn mat til søndag, så da blir det Peppes.. digg... Malin den heldiggrisen er i varmen i Spania, det blir godt å få henne tilbake og treffe henne til fredag. Til våren skal vi på storbyweekend ett eller annet sted, gleder meg til det!

Uka som kommer:

Mye jobbing framover nå, har mellom 100 og 200 matbilder å redigere fra forrige uke hos Oluf Lorentzen. Det var en tung uke med mye fotografering, men utrolig moro og lærerikt! Jeg har virkelig fått sansen for å lage mat, så det er jo knall! Vil ikke si jeg er en god kokk eller hva man kaller det, enda, men det kommer seg.. Så tips til family'en: kokebøker til jul funker bra!! Ikke en "fiskeboller i hvitsaus"- kokebok, men en litt mer kul en!

Ha en fortsatt fin søndag,
-Vegard
Stikkord:

4 kommentarer

Kjetil S

02.11.2008 kl.19:50

Bohemen leve, knallkul ;) Stilig bilde av Espen! Hva er de småstripene?, er de en brush du har lagt på som effekt, eller er dey riper i glasset på skuta til Espen? Ang Mac´n - vet ikke, men kan jo ikke være bra. Ville gjort som deg - bedre føre var.fiskebolleuke

Ingvild

02.11.2008 kl.22:29

Jobben din høres alt i alt ut som en veldig moro jobb.Jeg likte bildene dine også - som vanlig.

espen

03.11.2008 kl.00:46

det ekke no riper på skuta mi asså:P den er strøken:D

Jenta di :)

05.11.2008 kl.15:12

Fine bilder av Marielle :) liker de..

Skriv en ny kommentar