hits

Test av videofunksjon på nytt kamera (not)

For et par dager siden kjøpte jeg meg et nytt kamera. Det skal jeg ha med som backupkamera på reisen min som jeg legger ut på 1.februar. Valget falt lett på en Nikon D300S. Dette fordi det er godt/robust og ikke altfor dyrt. Men kanskje mest fordi det har en snasen HD-video funksjon. Spennende! Nå blir det movie-updates fra det store utland! Gleder meg allerede!

Jeg har alltid vært fascinert av video/filming, men har aldri gjort no særlig av det. Så i går etter jobb hadde jeg planer om å gå litt rundt med kameraet og og teste ut dette litt. Hadde håpet på solnedgang, men var overskya som bare det, så jeg droppa hele greia. Ikke så spennende med overskya vær, mørkt var det også. Så jeg får teste det ut i helga og legge ut en video da.

I mellomtiden MÅ dere sjekke ut denne videoen som er laget av en journalist med D300S. Utrolige bilder!Ellers må jeg forresten også benytte anledningen til å oppfordre alle til å se Avatar. Crazy greier! Best movie ever synes nå jeg!

Vi blogges,
-Vegard
Stikkord:

3 kommentarer

Camilla S.T

15.01.2010 kl.11:32

Heisann og grattis med nytt kamera!

Er litt spent på hvordan filmingen vil fungere med autofokus på D300S? Gleder meg til å se dine erfaringer med dette kamera, vurderer det selv ettersom mitt D300 begynner å bli noe brukt.

kjerstipws

15.01.2010 kl.16:20

Gratulerer med nytt kamera! Nikon har gode kameraer, det skal sies!
Fantastisk video forresten. Helt imponert æ :-)
Kjempestilig!

Lasse E. Olsen

15.01.2010 kl.19:51

syk bra kvalitet over filmen. Hvor mye kosta den?

Skriv en ny kommentar